Law Firm in İstanbul Lawers in İstanbul Legal Consultants in

از طریق خرید ملک شهروندی ترکیه را بگیرید

از طریق خرید ملک شهروندی ترکیه را بگیرید

از تاریخ ۱۹ ایلول ۲۰۱۸ راهکار جدیدی برای گرفتن شهروندی ترکیه وزع کردن که قبلتر با خرید ملک به ارزش ۱.۰۰۰.۰۰۰ میلون دلار آمریکا بود اما حالا به ارزش ۲۵۰.۰۰۰ هزار دلار آمریکا است

*تغیراتی در راهکارها قانونها و جزییاتی که با خرید ملک در ترکیه می شود شهروندی این کشور را گرفت
از طرف هیت مدیره مدیریت شهری تغیراتی برای دریافت شهروندی برای خارجیان ایجاد کردن که شامل موارد زیر می باشد
*بعد از گرفتن سند ملک خریداری شده به ارزش ۲۵۰.۰۰۰ دلار آمریکا بلا فاصله باید اقدام به گرفتن اقامت کنید وبرای گرفتن وتمدید سالانه اقامت ملک به مدت سه سال باید یه نام شخص باشد واگر در این سه سال ملک را بفروشد یا واگذار کند شهروندی شخص ابطال خواهد شد

*خارجیان امکان خرید یک یا چند ملک در ترکیه را دارند اما به شرط اینکه ارزش کل آنها کمتر از ۲۵۰.۰۰۰ هزار دلار آمریکا نباشد و تمامی اسناد به نام یک شخص باشد وبه مدت سه سال فروخته نشود
*ارزش این مبلغ از طرف هیت مدیره بازار سرمایگذاری مشخص شده و برای بررسی و انجام گزارشها یک فرد متخصص که لیسانس این کار را دارد فرستاده می شود
*شما می توانید از طریق شرکت ما که با شرکتهای املاک و مستغلات همکاری میکنن اقدام به خرید ملک کنید و صاحب شهروندی ترکیه شوید
*برای تایید امور و گرفتن شهروندی ترکیه از طریق اداره اقامت مدارک فرستاده و اگر وضعیت منفی نباشه (مانند عضویت در گروهکای تروریستی …..) اقامت تایید شده .(کارکنان شرکت ما در تمامی امور متخصص و حرفه ای هستند و کارهای شما رو با دقت کامل انجام و تمامی جزییات در کوتاهترین زمان ممکن و بدون هیچ مشکلی انجام خواند داد )
امروزه که انجام اینکارها زمان بر است انجام امور را به کارکنان ما بسپرید و در وقت خود صرفه جویی کنید
شرکت ما با شرکتهای املاک جابجایی و صرافی در ارتباط است که می توانیم به شما پیشنهاد بدیم

*خلاصه انجام کارهای مورد نیاز *
۱-
قبل از انجام هر کاری فراموش نکنید ملک یا املاکی که می خرید نباید ارزشش کمتر از ۲۵۰.۰۰۰ هزار دلار آمریکا باشد

۲-بعد از خرید و انجام کارهای سند اینو به خاطر داشته باشید که برای گرفتن اقامت تا سه سال ملک را نباید بفروشید

۳-خریدار ملک باید با به همراه داشتن سند ملکی خود به اداره مهاجرت شهر خودش مراجعه کند و (باید در نظر داشت باشید شرکت ما با وجود ارتباطاطی که دارد می تواندبرای شما اقدام کند بدون نیاز ماندن در لیست انتظار )

^مهم ترین مدرک برای تایید اقامت برگه استناد سند است که از اداره مرکزی واقع در آنکارا باید تایید شود که بعد از تایید کارت اقامت بین یک تا دو هفته بعد از آن از اداره مهاجرت مرکزی واقع در آنکارا چاپ وفرستاده می شود
*•فقط فراموش نکنید قبل از اقدام برای اقامت برگه ارزش ملک از طرف مدیر جمعیت و اقامت تایید شود

شرکت ما به همراه وکالتنامه شما می توانید تمامی مدارک لازم را تهیه و اصلاح و به همراه مدارک مورد نیاز شخص که باید از کشورش آماده کند مانند سند ازدواج یا طلاق برگه تولد فرزندان یا برگه تجرد و همچنین برگه سو پیشینه (البته جزو مدارک اجباری نیست اما برای اطمینان بیشتر توصیه می کنیم )کافیست تایید برگهای مورد نیاز که از کشورمربوطه اقدام میشه معمولا یا از طریق پست الکترونیکی یا از طریق مقامات مربوطه انجام می شود را اقدام نماییم

**برای گرفتن اجازه اقامت یک ساله ۸۰ دلار آمریکا به همراه ۷۲ لیر ترکیه برای چاپ کارت اقامت وگرفتن بیمه خصوصی شخص (که بیمه های بین المللی با داشتن یک سری شرایط قابل قبول هستن )و شرکتهای بیمه ترک براساس سن شخص بین۳۱۰ -۷۴۰ لیر ترکیه متغیر است

^از بعضی کشورها برای ورود به ترکیه نیاز به ویزا یکبار ورود دارد که هزینه آن ۴۰۰ لیر ترکیه است

در دفاتر اسناد رسمی ترکیه هزینه قابل پرداخت برای تهیه وکالتنامه ترجمه نوشته ها ومترجم ۱۲۵۰ لیر ترکیه می باشد.

*٪یک نکته ی مهم
این اقامت بصورت اقامت سرمایه گذاری است
و فقط برای شخصی که ملک به نام اوست انجام میشود و ما بقی افراد خانواده نیازی نیست.

۴-برای اقامت می توان از طریق اداره نفوس و جمعیت استانبول یا مستقیم از اداره اصلی در آنکارا اقدام کرد که شرکت ما تمامی این کارهارا بوسیله وکالتنامه که از طرف شما دارد اقدامات لازم را انجام میدهد
*اقدام برای اقامت از طرف اداره نفوس وجمعیت استان هر نفر ۱۵ لیر ترکیه است

۵-برای افراد ذکر شده در بالا بعد از انجام کارها از طرف اداره نفوس و جمعیت استان و برای اطمینان از سالم بودن شخص و امنیت کشور تحقیقات به عمل می آید و دستورالعمل ها بصورت نوشتاری در سیستم ثبت می شود که این امور چند روزی زمان بر است شرکت ما برای حل این مشکل افراد متخصص را جهت پیگیری کارها در نظر گرفته است

اگر در نتایج تحقیقات شهروندی هیچ گونه نقصی وجود نداشته باشد پرونده به اداره مربوطه در آنکارا فرستاده می شود و برای گرفتن شهروندی از طرف مدیریت اداره مربوطه بین ۱ تا ۳ ماه زمان می برد

۶-و در آخر برای اینکه هر چه سریعتر نتیجه کارها مشخص شود مانند مواردی که در بالا ذکر شده می توانیم به اداره مهاجرت و شهروندی آنکارا مراجعه کنیم اما این امور مشمول هزینه جداگانه است

Leave a Reply